Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Çatıya çıkıp yolda yürüyen polise ateş etti

        Kütahya'da 3 katlı binanın çatısına çıkıp, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olan ve izinli olarak memleketi Kütahya'ya gelen polis memuru olduğunu bildiği Ö.E.'ye 2 el ateş eden 25 yaşındaki Adem Karakuş yakalandı. Gözaltına alınan Karakuş, polislerin sürekli kendisine trafik cezası kestiğini buna tepki olarak eskiden tanığı polis memuru Ö.E.'ye ateş ettiğini söyledi.

        Olay, bugün öğle saatlerinde Vefa Mahallesi Cemiloğlu Sokak'ta meydana geldi. Adem Karakuş oturdukları 3 katlı binanın çatısına çıkarak yolda yürüyen, daha önceden tanıdığı sivil polis memuru Ö.E.'ye doğru ruhsatsız av tüfeğiyle ateş etti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olan ve izinli olarak memleketi Kütahya'ya gelen polis memuru Ö.E. olayda yarala almadan kurtuldu. Ö.E., 155 Polis imdat hattını arayarak durumu bildirdi.

        İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polisler elinde tüfekle çatıda olan Adem Karakuş'u indirmek için ikna çabasına başladı. Olay yerine itfaiye ve 112 sağlık ekipleri çağırıldı. Av tüfeğiyle intihar edeceğini söyleyen Adem Karakuş polislerin çabası sonucunda ikna edilerek aşağıya indirildi.

        Gözaltına alınan işsiz Adem Karakuş'un trafik polislerinin modifiye değişiklikler yaptığı eski model otomobilini kullanırken sık sık ceza kestiğini bu nedenle de polislere antipatisinin olduğunu, semtlerinde oturan, daha önceden tanıdığı ve izinli olarak İstanbul'dan gelen polis memuru Ö.E.'ye de bu nedenle ateş ettiğini söylediği belirtildi. Yetkililer, Adem Karakuş'un sorgusuna devam ediliyor.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ