Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Baba şizofren oğlunu tüfekle vurdu

        Neşet KARADAĞ/ ADANA

        Mahfesığmaz Mahallesi Kenan Evren Bulvarı 79070 Sokakta oturan Ramazan Teker, iddiaya göre, şizofreni tedavisi gören oğlu Serkan ile önceki gün henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı.

        Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Serkan Teker, eline geçirdiği satırla babasına saldırdı. Oğlunun kendisini öldürmesinden korkan baba kaçtı. Evdeki tüfeği alıp, oğluna, "Yapma Serkan, bırak o satırı, oturup konuşuruz" diyerek oğlunu sakinleştirmeye çalıştı.

        Ancak Ramazan Teker, satırla kendisine saldıran oğluna bir el ateş etti. Boğazına saplanan saçmalarla ağır yaralanan Serkan Teker hayatını kaybetti. Yakınları ambulans çağırıp polise, "Serkan tüfekle intihar etti" diyerek haber verdi. Oğlunu öldüren Ramazan Teker ise kaçtı.

        Olay yerine gelen sağlık görevlileri yaptıkları muayenede Teker'in öldüğünü belirledi. Teker'in yakınları polislere, tüfekle intihar ettiğini söyledi. Ancak, yapılan soruşturma sonunda babası tarafından öldürüldüğü belirlendi.

        Yakalanan baba Teker, emniyette oğlunu öldürdüğünü itiraf etti. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Teker, ‘Yakın akrabayı öldürmek' suçundan tutuklandı. Savunmasında, "Bir baba olarak ne kadar üzülüyorum biliyor musunuz? Satırı alıp bana saldırdı. Beni öldürmeye kalktı. Bir baba evladına kıyar mı? Beni öldürmesin diye korkutmak için tüfekle ateş ettim ancak öldü. Çok pişmanım, korkutmak istemiştim" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ