Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Esenyurt'ta karton imalathanesinde yangın

        Yangın, saat 01.00 sıralarında Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi, Alüminyumcular Sanayi Sitesi (ALKOP) 1592. Sokak'ta bulunan bir karton koli ve kutu imalatı yapan işyerinin depo kısmında çıktı.

        BİR SAATTE KONTROL ALTINA ALINDI

        Henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın, kısa sürede deponun tamamını etkisi altına aldı. İhbar üzerine olay yerine Esenyurt, Kıraç, Avcılar, Beylikdüzü ve birçok ilçeden daha itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri de olay yerine gelerek tedbir aldı. İtfaiye ekipleri, merdiven aracını açarak deponun camlarından içeriye tazyikli suyla müdahale etmeye başladı. Başka bir ekip ise, deponun ön tarafında bulunan kepenkleri açıp, içeriden yangına müdahale etti. Ekipler, müdahale sırasında çevrede bulunan yangın musluklarından da hortumla su çekerek yardım aldı. Alevler, itfaiye erlerinin yaklaşık 1 saatlik çalışması sonucu kontrol altına alındı. İtfaiye ekipleri, yangının tamamen söndürülmesi için soğutma çalışması yaptı. Yangın sonrası, depoda büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

        Yangın haberini alıp, olay yerine gelen işyeri sahibi Mustafa Kemal Akkaya, yangın sırasında içeride kimsenin bulunmadığını belirterek, yangının elektrik kontağından çıkmış olabileceğini belirtti. Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ