Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa ‘Bebeğimi kucağıma alamadan ölmekten korktum

        Ümran AVCI / ÖZEL HABER

        Uşak’ın Banaz İlçesi’nde eşiyle birlikte hayvan otlatırken ormanda kaybolan ve 21 saat sonra yarı baygın olarak bulunan Naciye Karataş, “Bebeğimi kucağıma alamadan ölmekten çok korktum” dedi. Yazıtepe Köyü Erikli Tarla mevkiinde geçtiğimiz cuma günü eşi Şerif Ahmet Karataş (24) ile hayvan otlatan 6 aylık hamile Naciye Karataş (20), arazide kaybolmuş, genç kadın ertesi sabah bir ağacın altında yarı baygın halde bulunmuştu.

        Karataş, ormanda geçirdiği kâbus dolu 21 saati şöyle anlattı: “Eşimle hayvan otlatmaya gittik. Bu sırada keçi kayboldu. Onu ararken önce eşimle birbirimizi kaybettik. Hem acıkmış hem de susamıştım. Hamileliğin etkisiyle fenalaştım. Kendime geldiğimde ormanda yere serilmiş haldeydim. Hava iyice karardı, soğuk da arttı. İyice tükenmiştim.

        Bu sırada arama çalışmalarını duydum ama halsizlikten sesimi çıkaramıyordum.” Bir süre sonra kendisini arayan kalabalığın uzaklaştığını söyleyen Karataş, “Kurtlara yem olacağım dedim içimden. Bebeğimi kucağıma almadan ölmekten korktum. Neyse ki 21 saatlik kâbus mutlu sonla bitti. Bir daha da asla yanıma erzak almadan hayvan otlatmaya çıkmam” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ