Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Cansu'nun babası, Babalar Günü'nde kızının mezarına gitti

        Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, kanalda cesedi bulunan 18 yaşındaki Cansu Kaya'nın babası Osman Kaya, Babalar Günü'nde kızının mezarına gitti, "Sen gelemedim ben geldim canım kızım" dedi.

        Ortaca İlçesi'nde, kaybolduktan üç gün sonra, kanalda cesedi bulunan Cansu Kaya'nın babası Osman Kaya, en acı Babalar Günü'nü geçirdi. Kızının mezarının başında dua eden Kaya'nın, "Babalar, gününde gelip elimi öpecektin. Sen gelemedim ben geldim canım kızım" demesi çevresindeki komşularını da ağlattı. İlk defa kızı Cansu olmadan Babalar Günü geçirdiğini belirten Osman Kaya, "İnşallah, caniler en ağır cezayı alır da ömür boyu yaptıklarının çekerler. Kızım, onların rüyalarına gir ki rahat ve huzur içinde duramasınlar" diyerek, yüreğindekileri dile getirdi. Sakinleştirici haplarla ayakta durabildiğini belirten Kaya, acısının çok taze ve büyük olduğunu belirtti.

        Kızının tuzağa düşürüldüğünü söyleyen baba Kaya, "Cansu, çok tatlı bir genç kızdı. Sevecen ve insanlarla ilişkileri çok iyiydi. Açık öğretimde liseyi okuyordu. Cumartesi, pazar günleri çocuk geliştirme kursuna gidiyordu. Çok başarılıydı. Kitapları açması yetiyordu. Çok açık sözlüydü. Yolda birisi kendisine bir teklifte bulunsa gelir bizlere anlatırdı. Ama çocuğumu tuzağa düşürüp, yaktılar. İnşallah onlar da yanar. En ağır cezayı alırlar. Babalar Günü'nde benim yanıma gelip elimi öpecekti, gelemedi. Ben onun yanına geldim" dedi.

        Baba Kaya'nın bu sözleri karşısında duygulanıp, gözleri dolan komşuları da "Cansu iyiliksever bir gençti. Birinin parmağına diken batsa yardıma koşardı" diye konuştu.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ