Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bursa'da yeni evli çifti ölüm ayırdı

        Geçen yıl evlenen ve önümüzdeki günlerde baba olma heyacanı yaşayan Bozkurt'un ölümü ailesini ve yakınlarını yasa boğdu.

        Bursa'da yaşayan ve fabrikada işçi olarak çalışan Nagihan ve Hakan Bozkurt çifti, geçen yıl evlendi. Mutluluklarını düğün günü parkta ve düğün aracına binerken çektirdikleri fotoğraflar ile ölümsüzleştiren çift, geçen perşembe günü sabah saat 06.00'da işe gitmek için merkez Osmangazi İlçesi Tuna Mahallesi'ndeki evlerinden çıkıp, Yalova Yolu üzerindeki otobüs durağına giderek servis aracını beklemeye başladılar.

        İddiaya göre yanlarında duran 16 S 1768 plakalı servis aracının sürücüsü Ertan Şirit, Hakan Bozkurt'a adres sordu. Adresi gösteren Hakan Bozkurt, bu sırada geri geri giden servis aracının altında kalıp sürüklenerek ağır yaraladı. Bozkurt, kaldırıldığı Muradiye Devlet Hastanesi'nde geçen cumartesi günü doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Talihsiz gencin cesedi aynı gün Demirtaş Mezarlığı'nda toprağa verildi. Eşinin yaşamını yitirdiği kazaya tanık olan Nagihan Bozkurt'un ise hamile olduğu öğrenildi.

        Kaza ile ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı. Daha önce, 'Dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu yaralamaya neden olmak' suçundan adliyeye sevkedilen ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan sürücü Ertan Şirit hakkında bu kez, 'Dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu ölüme neden olmak' suçundan işlem yapıldı. Talihsiz gencin acılı babası Selçuk Bozkurt ise verdiği ifadede, "Oğlumun ölümünü şüpheli buluyorum. Böyle kaza olmaz. Yaptığı telefon görüşmelerinin incelenmesini talep ediyorum" dediği öğrenildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ