Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa TEM Edirne istikameti kapandı

        TEM otoyolunun Bağcılar kesiminde devrilen TIR'ın sürücüsü yaralandı. Alınan bilgiye göre, TEM otoyolundan Edirne istikametine giden Ahmet Akman yönetimindeki erozyon çamuru yüklü TIR, Tekstilkent mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

        Sürücü Akman'ın yaralandığı kaza nedeniyle, otoyolun Edirne istikameti trafiğe kapandı.

        Atıkta kimyasal incelemesi yapıldı. Kapanan yol nedeniyle, TEM Otoyolu Sultangazi mevkiine kadar uzun araç kuyrukları oluştu.Yolu trafiğe açma çalışması devam ediyor.

        KİMYASAL MADDE KONTROLÜ YAPILDI

        Olay yerine gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Acil Mücadele Aracı ve vinç yardımıyla yan yatan kamyon dikey pozisyona getirildi. Ardından da çekiciye yüklenerek olay yerinden kaldırıldı. Kaza sırasında yola yayılan ve aşırı derecede pis kokan erozyon toprağında kimyasal madde olup olmadığının belirlenmesi için, İstanbul İtfaiyesi'nin Kimyasal Madde Aracı da olay yerine geldi. Özel koruyucu kıyafetini giyen ve gaz maskesini takan bir görevli, alanda ölçüm yaptı. Gerekli kontrollerin yapılmasının ardından da belediye temizlik işçileri, iş makineleri yardımıyla yol ve çevresinde temizlik çalışması yapıyor.

        AA-DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ