Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Yardıma koştuğu yaralı kardeşi çıktı

        İlçeye bağlı Dilekkaya mahallesinde Anavarza Antik Kenti'nde kazı işlerinde çalışan Aydemir Eser (39) iş çıkışı evine giderken mahallede bulunan bakkala uğrayıp ekmek almak istedi. Bu arada amcası Kasım Eser (66) bilinmeyen bir nedenle belinden çıkardığı tabanca ile rast gele ateş açmaya başladı. Bakkalın içerisine kaçan Aydemir Eser'e tabancayı doğrultarak 8 el ateş etti. Vücudunun çeşitli yerlerine yedi merminin isabet ettiği öğrenilen olayda çevredeki vatandaşlar jandarma ve sağlık ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine çok sayıda jandarma ekibi ile sağlık ekibi sevk edildi.

        Ambulans ile Kozan Devlet hastanesine kaldırılan Eser tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Eser'in cesedi otopsi için Hastane morguna kaldırıldı. Cumhuriyet savcısının incelemelerinin Ardından Ceset Adana adli tıp kurumuna gönderildi.Hastaneye gelen yakınları sinir krizleri geçirdi. Bu arada Kozan Devlet Hastanesinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Ferhat Eser bir olayın geldiğini fark ederek arkadaşlarına yardıma koştu. Ağır yaralı olarak gelen şahsın abisi olduğunu görünce fenalaşarak yere yığıldı.

        Olay yerinden firar eden amca Kasım Eser'in daha önce cezaevinden çıktığı ve bunalımda olduğu ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ