Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Yaşlı kadını demir çubukla dövüp, 8 bileziğini aldı

        Özgül'ün kolundaki 8 bilezik ile 1 altın zinciri alarak kayıplara karışan saldırganı yakalamak için çalışma başlatıldı.

        Olay, sabah saatlerinde Sarkışla ilçe merkezindeki İstiklal Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre 2 çocuk annesi Hatun Özgül, yalnız yaşadığı evinden dışarı çıkarken başına kadın çorabı geçiren bir kişi içeri girdi. Şüpheli, daha sonra Özgül'ü saçından tutup yerde sürükleyerek evin salonuna götürdü.

        Burada kadını demir sopa ile uzun süre döven şüpheli, kolundaki altın bilezikleri ve boynundaki altın zinciri aldı. Kanlar içinde yerde kalan Özgül, daha sonra saldırgandan kendini öldürmemesini isteyerek bütün altınlarını alabileceğini söyledi. Altınları alan saldırgan kayıplara karıştı. Bunun üzerine sürünerek kapıya gelen Özgül, komşularından yardım istedi.

        Olay yerine gelen ambulansla Şarkışla Devlet Hastanesi'ne getirilen Özgül, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Numune Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yapılan muayenede Özgül'ün sağ omzunun yerinden çıktığı, bazı kaburgalarının kırıldığı, vücudunun çeşitli yerlerinde ise morluklar ve kesiler olduğu belirlendi. Özgül tedaviye alındı. Yaşadığı olayı anlatan Hatun Özgül, "Kapıyı açtım birden içeriye girdi. Saçımdan tutup salona götürdü. Elinde kalın inşaat demiri vardı. Sol eliyle döve döve düşürdü. Bütün kafam kanadı. 4 bir kolumda, 4 de diğer kolumda toplam 8 bilezik ve 1 zincir vardı. Aldı gitti. Sürünerek komşuya telefon edip yardım istedim." dedi.

        Polis ekipleri saldırganın yakalanması için ilçede çalışma başlattı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ