Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Eşiyle ilişkisi olan arkadaşı ve teyzesinin oğlunu öldürdü

        Ahmet YUKUŞ-DİYARBAKIR

        Diyarbakırlı şoför Ömer Çetin, ayrı yaşadığı eşiyle ilişkisi olan arkadaşı Mehmet Uludağ ile parkta buluştu. Çıkan kavgada Uludağ ve arkadaşı Recep Dengiz'i silahla öldüren Çetin'in çıkarıldığı nöbetçi mahkemede "Namusunumu temizledim" dediği öğrenildi.

        Diyarbakır'da şehiriçi yolcu taşıyan minibüste şoför olarak çalışan Ömer Çetin (31), iddiaya göre; uzun süreden bu yana ayrı yaşadığı eşi N.Ç.'nin arkadaşı Mehmet Uludağ (37) ile ilişkisi olduğunu öğrendi.

        Çetin, gece yarası arkadaşı Uludağ'ı arayarak Peyas Parkında buluştu. İki arkadaş arasında tartışma çıkması üzerine Mehmet Uludağ teyzesinin oğlu ve ortak arkadaşı olan Diyarbakır Ticari Taksiciler Odası Yönetim Kurulu üyesi Recep Dengiz'i çağırdı.

        3 arkadaş arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Ömer Çetin, belinden çıkardığı ruhsatsız tabanca ile Mehmet Uludağ'a ateş etti. Seken kurşunlardan biride 3 çocuk babası Recep Dengiz'e isabet etti. Uludağ olay yerinde Dengiz ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

        Cinayetlerin ardından olayda kullandığı ruhsatsız tabancayla birlikte polise teslim olan Ömer Çetin; Mehmet Uludağ'ın ayrı yaşadığı eşi ile ilişkisi olduğu için öldürdüğünü Recep Dengiz'in ile kaza kurşunuyla vurulduğunu söyledi. İfadesinde "Namusumu temizledim" diyen Çetin, sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ