Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Üstüne demir kapı düşen kadın hayatını kaybetti

        Mehmet İNMEZ / HABERTÜRK

        İzmir'in Konak ilçesinde alışverişten evine yürüyerek dönen 67 yaşındaki Dudu Küçükçıplak'ın üzerine yaklaşık 2 ton ağırlığındaki demir kapı devrildi. Demir kapının altında kalan iki çocuk annesi kadın hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili kapının düşmesine neden olduğu iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı.

        MARKETTEN DÖNÜYORDU

        Olay, saat 13.30 sıralarında, Yenişehir semti Boğaziçi Caddesi numara 29'da meydana geldi. Akşam yemeği için evinden markete giden 67 yaşındaki Dudu Küçükçıplak, ekmek, yağ, su ve patlıcan aldıktan sonra 800 metre ilerideki evine doğru yola çıktı.

        2 TON AĞIRLIĞINDA KAPI DEVRİLDİ

        Araç trafiğinin yoğun olduğu bölgede araçların çarpmaması için işyerlerinin önünde bulunan kaldırımdan giden Dudu Küçükçıplak, inşaat halindeki bir işyerinin önüne geldiği sırada, 4 metre genişliğinde, 6 metre uzunluğunda yaklaşık 2 ton ağırlığında kapı devrildi. İnşaat alanında çalışan boyacıların kapıyı kapattığı sırada raydan çıkan demir kapını altında kalan yaşlı kadını çığlıklarına duyan komşuları sıkıştığı yerden dakikalarca kurtarmaya çalıştı. Yaklaşık 10 kişinin yardımıyla kaldırılan demir kapının altında çıkartılan talihsiz kadın ambulans ile Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Durumu ağır olan ve başından da darbe alan Küçükçıplak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Acı haberi alan Dudu Küçükçıplak'ın yakınları hastaneye koşarken sinir krizi geçirdi.

        4 KİŞİ GÖZALTINDA

        Kazanın ardından soruşturma başlatan polis, olayın boyacıların kapıyı kapatmak istediği sırada kapının raydan çıkarak devrildiğini tespit etti. Olayla ilgili soruşturma devam ederken 4 kişi ifade için gözaltına alındı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ