Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Eskişehir'de kedi köpeğe saldırdı, sahibi korku dolu anlar yaşattı

        Olay geçen 4 Temmuz günü saat 14.30 sıralarında kent merkezindeki bir lokantanın bulunduğu sokakta meydana geldi. Siyah bir sokak kedisi, sahibiyle birlikte yaya kaldırımında yürüyen köpeğe saldırdı. Sahibinin kucağına aldığı köpeğe saldırmaya devam eden kediyi köpeğin sahibi tekmeleyerek uzaklaştırdı. Çevredeki esnaf, kediyi tekmelerken gördükleri kişiye tepki gösterdi.

        Kısa süreli tartışmanın ardından kucağındaki köpeğiyle ayrılan kişi kısa süre sonra otomobiliyle yanında bir kadınla birlikte olay yerine geldi. Bir elinde tabanca, diğer elinde bıçak olan kişi lokanta önüne giderek tartıştığı kişiyi aradı. Çevrede korku dolu anlar yaşatan kişi lokantanın kapısını tekmeledikten sonra yanındaki kadınla birlikte otomobiline binerek uzaklaştı.

        Çevredeki işyerlerinin güvenlik kameralarının değişik açılardan kaydettiği olayda kedinin, sahibinin yanındaki köpeğe saldırması, köpeğin sahibinin birkaç tekme atmasına rağmen kedinin uçarak sahibinin kucağındaki köpeğe saldırısını sürdürme anı görüntülerini izleyenler "Bu kedi insanı katil eder" yorumunda bulundu.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ