Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Adana'da hırsızı kolundaki dövmesi yakalattı

        Gülbahçe Mahallesi'nde bulunan Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi görevlileri 22 Haziran'da okula geldiklerinde hırsızlık meydana geldiğini fark edip polise bildirdi. İhbar üzerine araştırma yapmak için gelen polis, okuldaki güvenlik kameralarının biri hariç tamamının kırıldığını belirledi. Kapısını kırdıkları okul binasına giren hırsızların 12 bin TL değerinde 2 LCD TV, 3 kayıt cihazı, 1 akıllı tahta monitörünü götürdükleri anlaşıldı.

        Bahçedeki kantinin de kapı kilidini söküp içerideki malzemelere zarar veren hırsızlardan iz arayan polis, tek sağlam kalan güvenlik kamerasının kayıtlarını incelemeye aldı. Ekiplerin yaptığı incelemede, okulun çatısında olan ve harekete duyarlı kameranın, duvardan atlayan hırsızlık zanlılarını 19 Haziran'da olayı gerçekleştirdikleri ve görüntülere girdiği belirlendi. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, hırsızlık zanlılarından birinin kolunda 'Berbat Ali Dayı, Domo' yazılı dövme olan Salih Özbeğ olduğunu tespit etti.

        Kolundaki dövmeden teşhis edilen Salih Özbeğ, Hırsızlık Bürosu ekiplerinin operasyonu ile yakalandı. Hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı bulunan Özbeğ, emniyetteki ifadesinde okulu 19 yaşındaki Recep Taş, 18 yaşındaki Ali T. ve soy adını bilmediği Ahmet ile birlikte soyduğunu itiraf etti. Polis, Özbeğ'in adını verdiği diğer 3 zanlıyı yakalamak için çalışmasını sürdürüyor.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ