Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Evinde çürümüş halde bulundu
        1

        ERDOĞAN CANKUŞ / FETHİYE- Polis bir hafta önce öldüğü sanılan ve vücudunun büyük bölümü çürüdüğü için tanınmaz hale gelen cesedin teşhisi için Serdar Küçükçakır'ın kardeşi Bülent Küçükçakır'a ulaştı.

        2

        Kardeşinin cesedi iyice çürüdüğü ve tanınmaz halde olduğunu belirten Bülent küçükçakır, kardeşini kol saatinden tespit ettiğini söyledi.

        3

        Tuzla Mahallesi Muzaffer Dontlu Caddesi Tokgöz Camisi karşısındaki tek katlı evden kötü kokular gelmesi üzerine cami cemaati durumu polise bildirdi.

        4

        Olay yerine gelen polis, evin açık olan camından bir kişinin kıyafetsiz şekilde yerde yattığını gördü. Mahalle sakinleriyle görüşen polis, evde 2 kişinin yaşadığı bilgisine ulaştı.

        5

        Çilingir yardımıyla kapısı açılan evde inceleme yapan olay yeri inceleme ekipleri, Serdar Küçükçakır'a (51) ait nüfus cüzdanı buldu.

        6

        Polisin Mahalle sakinleriyle yaptığı görüşmenin ardından Serdar Küçükçakır'ın kardeşi Bülent Küçükçakır'a ulaşılması sonucu kimlik tespiti gerçekleştirilmek istendi.

        7

        Bülent Küçükçakır, kardeşinin cesedi çürüdüğü ve tanınmaz halde olduğu için O'nu kolundaki kol saatinden tespit etti.

        8

        Bülent Küçükçakır "kardeşimin yalnız yaşıyordu. Görüşmüyorduk. Polisin bana ulaşmasının ardından kimlik tespiti yaptırdılar. Ceset tanınmaz vaziyetteydi. Kolundaki kol saatinden ağabeyim olduğunu tespit ettim" dedi.

        9

        Ancak çevre sakinleri evde iki kişinin yaşadığını, alkol komasına girmiş olabileceklerini belirtti.

        10

        Bir cinayet olabileceği şüphesi üzerine mahalle sakinlerinin ifadeleri doğrultusunda polis, evde yaşayan diğer şahsa ulaşabilmek için çalışma başlattı.

        11

        Küçükçakır'ın cesedi ise, Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ