Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika MHP ile HDP yine bayramlaşmayacak

        Volkan YANARDAĞ/ANKARA

        Ziyaretlerin ana gündem maddesini koalisyon seçenekleri oluşturacak. Ellerindeki çikolata ve çiçeklerle ziyareti gerçekleştirecek parti temsilcilerinin her sözü, koalisyon mesajı olarak algılanacak.

        AK Parti’de ziyaretçileri Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık başkanlığında Murat Alparslan, Jülide Sarıeroğlu, Nevzat Ceylan ve Zeynep Yıldız ağırlayacak. AK Parti’nin ilk konuğu, Başbakan Davutoğlu’nun koalisyon turundaki ifadesiyle “Daha ileri bir aşamadayız” dediği CHP olacak. CHP’nin ardından MHP, HDP, SP, BBP, DSP, DP ve HÜDA PAR heyetleri AK Parti’yi ziyaret edecek. CHP’nin ilk bayramlaşacağı parti de AK Parti olacak. Genel Başkan Yardımcısı Murat Özçelik başkanlığında Yaşar Seyman, Cemal Canpolat ve Elif Uzunşimşek, AK Parti heyetini genel merkezde ağırlayacak.

        DSP, Vatan Partisi, HDP, BBP, DP, MHP ve SP heyetleri CHP Genel Merkezi’ne giderek bayramlaşacak.

        MHP’de konukları, Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Mustafa Erdem ve Osman Ertuğrul kabul edecek. HDP’de de Nursel Aydoğan, Alp Altınörs ve Emir Ali Türkmen konukları ağırlayacak.

        Geçmiş yıllarda olduğu gibi MHP ile HDP arasında bir bayramlaşma olmayacak.

        BAHÇELİ BUGÜN PARTİDE

        MHP’de Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin katılımı ile parti genel merkezinde bugün bayramlaşma töreni yapılacak. Bayramlaşma sonrasında Bahçeli’nin gündemdeki konulara ilişkin bir değerlendirme yapması bekleniyor. AK Parti Genel Merkezi’nde de teşkilat ile bayramlaşma programı gerçekleştirilecek. CHP’de de örgütle bayramlaşma bugün. Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara dışında oldukları için partideki bayramlaşmaya katılamayacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ