Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul akırköy, Florya ve Ataköy’den vatandaşların katıldığı ortak bir açık hava oturumu gerçekleştirildi

        Gökay USANMAZ / GAZETE HABERTÜRK

        Diren Bakırköy Platformu, ihalesine 1 gün kala boşaltılan Ataköy’deki Kavaklı Park’la ilgili yaşanan gelişmeler karşısında; Yeşilköy, Bakırköy, Florya ve Ataköy’den vatandaşların katıldığı ortak bir açık hava oturumu gerçekleştirdi.

        Bakırköy’ün sorunlarını konuşan vatandaşlar, başta Ataköy sahili ve Kavaklı Park olmak üzere tüm saldırılara karşı nasıl bir mücadele yürütülmesi gerektiğinin altını çizdi. Oturumda konuşan Mimar Deniz Şevki Kayabay, Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun Bakırköy’ün sorunları karşısında yetersiz kaldığını ve dışarıdan atama bir başkan olarak Bakırköy’ün dokusuna uyamadığını ifade etti. Kayabay, son günlerde yaşanan gelişmelerden dolayı da Başkan Kerimoğlu’nun inisiyatif koyamadığına dikkat çekerken, hamasi söylemlerle, nutuklarla belediye başkanlığı yapılamayacağını belirtti.

        Kavaklı Park ortaklarından Cemil Güler ise “Parkımız ihaleye 1 gün varken yıkıldı. İhaleye girmek için dosyanın tüm şartlarını yerine getirdik ancak ben başkanın yanlış yönlendirildiğini düşünüyorum. Biz bölgenin sorunlarını bilen, Bakırköy’ün menfaatlarini gözeten bir başkan istiyoruz” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ