Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Çocuk parkı önündeki tartışma cinayetle bitti

        Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'nde, aralarında husumet bulunan 46 yaşındaki Nail Özen ile 44 yaşındaki Nadir B., çocuk parkı önünde karşılaşınca tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, Nadir B., kamyonetinden aldığı av tüfeğiyle Özen'i vurdu. Özen, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, kaçan Nadir B. yakalanarak gözaltına alındı.

        Olay dün Mustafakemalpaşa'nın Balıkesir Caddesi'nde meydana geldi. Aralarında husumet bulunan Nail Özen ve Nadir B., karşılaştıkları çocuk parkı önünde yine tartışmaya başladı. Çevredeki vatandaşlar tarafından yatıştırılmaya çalışılan olay kısa sürede kavgaya dönüşünce pazarcı Nadir B. kamyonetinden av tüfeğini alarak aracına binmek isteyen Nail Özen'in önce otomobiline daha sonra da bacaklarına 3 el ateş etti. Kanlar içinde yere yığılan Nail Özen, olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri tarafından Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Nadir B. ise olay yeri yakınlarında park ettiği kasalı kamyonetine binerek ortadan kayboldu.

        Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Nail Özen, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Zanlı Nadir B. ise İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ