Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Suruç'taki saldırının ardından Ankara polisi alarmda

        Şanlıurfa’nın Suruç İlçesinde meydana gelen patlamanın ardından Ankara polisi alarma geçti. Polis ekiplerine yapılan uyarılarda ekiplerin çelik yelekli ve otomatik silahlı şekilde görev yapmaları istendi.

        Ekiplerin şüpheli şahıs ve araçlar üzerinde dikkatli davranmaları istenen uyarıda, ayrıca canlı bomba olayının üzerinde dikkatle durulması gerektiği belirtildi. (DHA)

        CANLI BOMBA OLARAK ŞANLIURFA'DA ARANIYORLAR

        Habertürk TV'ye konuk olan Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, iki Katarlı ve bir Iraklı toplam üç kişinin canlı bomba faaliyeti içinde olduklarına ilişkin ihbar geldiği ve bu kişilerin arandığını açıkladı.

        81 İL EMNİYET MÜDÜRLÜKLERİNE ACİL KODLU UYARI (NİHAT ULUDAĞ-Mustafa ŞEKEROĞLU/İSTANBUL)

        İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Suruç’taki katliamın ardından, 81 ilin emniyet müdürlüklerine acil kodlu bir uyarı mesajı gönderdi. Mesajda çalışma düzeninde 12 saatlik mesaiye geçilmesi ve şark tayinleri yapılan memurların ilişiklerinin kesilmemesi bildirildi. Buna uygulamayla tüm polisler 12 saat çalışacak, 24 saat yerine 12 saat dinlenecek. Öte yandan bugün sabahtan itibaren Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde en az 2 bin 500 Çevik Kuvvet polisi hazır tutulacak.

        Tüm noktalarda görevli polis ekipleri uyarılarda bulunuldu. Ekiplerin şüpheli şahıs ve araçlar üzerinde dikkatli davranmaları istendi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ