Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Bir aylık eşini öldürdüren zanlı yakalandı

        Bayraklıilçesinde yaklaşık 1 ay önce evlendiği 20 yaşındaki kadını bıçakla öldürdükten sonra yorgana sarıp, evindeki kanepenin arkasına sakladığı öne sürülen zanlı yakalandı.

        BayraklıOsmangazi Mahallesi'ndeki evinde, kanepenin arkasında yorgana sarılı halde cesedi bulunan Elif K'nin katil zanlısı olduğu şüphesiyle aranan S.K, Karabağlar ilçesinde gözaltına alındı.

        İzmirEmniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliğinde ifadesi alınan S.K, işlemlerinin ardındanİzmirAdliyesine sevk edildi. S.K, adliyeye getirilişi sırasında gazetecilerin sorularına cevap vermedi.

        CİNAYETE VARLIK TARTIŞMASININ NEDEN OLDUĞU İDDİASI

        Öte yandan, S.K'nin emniyetteki ifadesinde, "Elif K. ile askerliğini yaptığı sırada sosyal medya üzerinden tanıştıklarını ve bu dönemde eşinin kendisini varlıklı olarak tanıttığını, yaklaşık bir ay önce de eşinin ailesinden kaçarak evlendiklerini" söylediği öğrenildi.

        İfadesinde, evlendikten sonra eşinin kendisini daha önce varlıklı olarak tanıtmasına karşın bunun gerçek olmadığının ortaya çıkması üzerine aralarında sorun yaşadıklarını anlatan S.K'nin, olay günü doruk noktaya çıkan tartışmaları sırasında kendisini kaybederek cinayeti işlediğini itiraf ettiği belirtildi.

        OLAY

        Bayraklı'nın Osmangazi Mahallesi 592/13 Sokak'taki bir evden kötü kokular geldiği ihbarı üzerine savcılık izniyle eve giren polis ekipleri, bıçakla öldürüldükten sonra kanepenin arkasında yorgana sarılı halde kadın cesedi bulmuş, 3-4 günlük olduğu tahmin edilen cesedin yaklaşık bir ay önce S.K. ile kaçarak evlenen Elif K'ye ait olduğu tespit edilmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ