Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Ceylanpınar'da şehit olan Okan Acar'ın annesi yürekleri dağladı

        Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'nde kaldıkları aynı evde cesetleri bulunan polislerdenOkanAcar'ın acı haberi Niğde'deki baba ocağını yasa boğdu.

        Niğde merkez Selçuk Mahallesi Taşkın Sokak Mandacılar Sitesi'nde oturan Çevik Kuvvet Şubesi'nde görevli 24 yaşındakiOkanAcar'ın annesi ZehraAcar'a acı haberi eve gelen polis yetkilileri verdi.Acar'ın baba MehmetAcar'ın geçtiğimiz yıl kanser hastalığından hayatını kaybettiği öğrenilirken acı haberle şoka giren anne ZehraAcar, duyduklarına inanmak istemeyince Niğde Emniyet Müdürlüğü'ne gitti. Burada üst düzey müdürlerin makamına çıkanAcar, oğlunun öldüğünün gerçek olup olmadığını sordu.

        Acar, olayın doğru olduğunu söyleyen polisler tarafından teselli edilmeye çalışıldı.

        2 erkek kardeşi daha olduğu belirtilenOkanAcar'ın Ceylanpınar'ın ilk görev yeri olduğunu söyleyen yakınları, ölüm nedeni hakkında henüz kendilerine bir bilgi gelmediğini anlattı. (DHA)

        ŞEHİT FEYYAZ YUMUŞAK'IN BABA OCAĞINA ATEŞ DÜŞTÜ

        Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde silahla öldürülmüş halde bulunan polis memurlarındanFeyyazYumuşak'ın Kırşehir'deki baba ocağına ateş düştü.

        Kaman ilçesine bağlı Kargın Yenice köyünde oturanYumuşakailesi, oğullarının öldüğü haberiyle birlikte gözyaşlarına boğuldu.Yumuşak'ın evinin önüne Türk Bayrağı çekildi.

        Haberi alan yakınları daYumuşak'ın baba ocağına gelerek ailenin acısını paylaştı. Aileyi ziyaret eden İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özer ve diğer yetkililer, baba MustafaYumuşak'ı sakinleştirmeye çalıştı.

        OğluFeyyazYumuşak'ın Sakarya'da zırhlı araç eğitimi göreceğini ve bu eğitime gitmek için bilet aldığını anlatan babaYumuşak, "En son Suruç'taki patlama olduğunda ben oğlumu aradım. Bana 'Baba gördüm onları. Berbat olmuş orası, onlar' demişti bana. Ben de 'oğlum dikkat et sen kendine' demiştim. Sabahleyin de benim haberim yoktu. Ceylanpınar'da polislere böyle bir şey olmuş. Ben de aradım aradım açmıyor. İsim vermiyorlar. Aynı evde kalan iki kişi diyorlar. Bunun yanında Niğde'de bir arkadaşı vardı. Ona da ulaşamayınca şüphelendim" diye konuştu.

        Oğlunun doğu görevinin bitmesine bir yıl kaldığını anlatan acılı baba, "Gelince evlendirecektik. Temmuzda bir senesi dolacaktı. Daha önce İstanbul'daydı, oraya tayini çıktı. Evlendirelim demiştik ama 'geleyim, gel git olmasın, doğu görevini bitireyim gelince nişanlanır, evlenirim' diyordu ama olmadı işte" dedi.

        Bedia ve MustafaYumuşakçiftçinin 3 oğullarından en büyüğü olanFeyyazYumuşak'ın Fatih ve Mehmet isminde iki kardeşi olduğu öğrenildi. (AA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ