Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim LYS yerleştirme tercih sonuçları açıklandı mı?

        LYS tercih sonuçları bugün açıklanıyor. Üniversite adayları büyük bir heyecan ile 2015 LYS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak diye bekliyor. LYS 2015 tercih sonuçları bugün saat kaçta açıklanacak,açıklandı mı?

        LYS 2015 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? merakı üzerine hazırladığımız bu haberde tüm yeni gelişmeleri takip edebilirsiniz. ÖSYM tarafından bu hafta içerisinde açıklanması beklenen LYS 2015 yerleştirme tercih sonuçları için nefesler tutuldu.

        ÖSYM LYS 2015 tercih sonuçları için tıklayınız.

        ÜNİVERSİTE KAYIT TARİHLERİ

        2015-ÖSYS merkezî yerleştirme sonuçları ile bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 3-7 Ağustos 2015 tarihleri arasında ilgili üniversiteler tarafından yapılacaktır. Kayıt için adayların yerleştirildikleri yükseköğretim programının bağlı bulunduğu üniversiteye, belirtilen süre içerisinde başvurmaları gerekmektedir.

        ÖĞRENCİLER E-KAYIT DA YAPTIRABİLECEK

        Öğrenciler isterlerse e-kayıt isterlerse de üniversitelerine giderek şahsen kayıt yaptırabilecek. Süresi içerisinde şahsen kayıt veya e-kayıt yaptırmayan ve işlemlerini tamamlamayan adaylar kayıt haklarını kaybedecek.

        "https://www.turkiye.gov.tr"
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ