Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Ali Ağaoğlu'nun telefonuna gelen "meçhul mesaj" savcılıkta

        İş adamıAliAğaoğlugeçtiğimiz Mayıs ayında cep telefonuna gelen mesaj nedeniyle savcılığa suç duyurusunda bulundu, soruşturma kapsamında 'müşteki' sıfatıyla savcılığa ifade verdi.

        "..ŞİFRELER BUNLAR"

        Geçtiğimiz Mayıs ayında kendi üzerine kayıtlı cep telefonu hattına, yurtdışı numaralı bir hattan "...Şifreler bunlar" şeklinde biten yazılı bir mesaj geldi. Bunun üzerineAğaoğluavukatı aracılığı ile savcılığa suç duyurusu dilekçesi sundu.

        İFTİRA, ŞANTAJ VE HAKARET EDİLDİĞİ BELİRTİLDİ

        DilekçedeAğaoğlu'nun avukatı, kimliği belli olmayan kişinin müvekkiline ilgisi olmayan bir konudan ilgisi varmış gibi gösterip şantaj yaptığını öne sürdü.

        Önce mesaj gönderilip sonrasında müvekkiline şantaj yapılabileceğini belirtenAğaoğlu'nun avukatı atılan mesajda suç unsuru bulunmakta olduğunu ve müvekkilinin de bu suçun bir parçası gibi gösterilmeye çalışıldığını ifade etti.

        Asılsız ifadelerleAğaoğlu'nun itibarının zedelenmeye çalışıldığı ve iftira atıldığını kaydeden avukat, atılan mesaj ileAğaoğlu'nu hukuka aykırı bir olayın parçası gibi gösterilmeye çalışılıp iftira edildiğini belirtti. Söz konusu mesaj ileAliAğaoğlu'na iftira, şantaj ve hakaret edildiği vurgulanırken, konunun aydınlatılması istendi.

        AĞAOĞLUSAVCILIĞA İFADE VERDİ

        Suç duyurusu kapsamında geçtiğimiz günlerde Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na gelenAliAğaoğlu'iftira', 'şantaj' ve 'hakaret' suçlarından başlatılan soruşturma kapsamında savcılığa ifade verdi. Bu yönde ifadesi alınanAğaoğluavukatının verdiği dilekçeyi tekrar ettiğini belirterek şikayetçi olduğunu söyledi. Savcılık cep telefonu hattının nerede ve kim tarafından kullanıldığını tespit etmeye çalışıyor.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ