Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika CHP ve MHP'ye operasyon brifingi!

        Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül başkanlığındaki heyet, Türkiye genelinde ve sınır ötesinde yürütülen terör operasyonlarına yönelik son bilgileri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile paylaşmak için CHP Genel Merkezi'ne geldi.

        Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül başkanlığındaki heyet, Türkiye genelinde ve sınır ötesinde yürütülen terör operasyonlarına yönelik son bilgileri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na iletmek için CHP'yi ziyaret etti.

        Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun görevlendirdiği güvenlik heyetinde Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Dışişleri Bakanlığı MüsteşarıFeridunSinirlioğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz ve Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Yaşar Güler yer aldı.

        CHP Genel Merkezine saat 16.00'da gelen heyeti CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun özel kalem müdürü Tuncay Ceylan karşıladı. Görüşmede ise CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Özçelik yer aldı.

        HEYET CHP'DEN AYRILDI

        CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu, son günlerde artan terör olayları ve hükümetin önlemleri konusunda bilgilendiren Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül başkanlığındaki heyet, CHP Genel Merkezi'nden ayrıldı. Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül başkanlığında, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Celalettin Lekesiz ve Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'in bulunduğu bilgilendirme heyetini, CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç uğurladı.

        Başbakan Ahmet Davutoğlu,HP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi terör operasyonları hakkında bilgilendirmek üzere bir heyet oluşturulması talimatını vermişti.

        HEYET MHP'YE BİLGİ VERDİ

        Milliyetçi Hareket PartisiGenel Başkanı Devlet Bahçeli, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül başkanlığındaki bilgilendirme heyeti ile bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen görüşme yaklaşık 1,5 saat sürdü.

        Son dönemlerde artan terör olayları ve alınan önlemlerin görüşüldüğü toplantıda, Dışişleri Bakanı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Celalettin Lekesiz, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ileMHPGenel Sekreteri İsmet Büyükataman,MHPGenel Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Semih Yalçın ile Tuğrul Türkeş, TBMM Grup Başkanvekili Oktay Vural, MYK Üyesi Ümit Özdağ hazır bulundu.

        Görüşme sonrası heyet, herhangi bir açıklama yapmazken, heyetiMHPGenel Sekreteri İsmet Büyükataman uğurladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ