Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Düzce'de aralarında husumet bulunan iki kişi karşılaşınca silahlar konuştu

        Çıkan kavga sonucu bir kişi sırtından ve kalçasından vuruldu.Yayaların en yoğun olduğu zamanda olması nedeniyle büyük panik yaşandı.

        Olay; Akşam saatlerinde Düzce şehir merkezinde bulunan Cedidiye Mahallesi Cedidiye Camii ile Düzce Belediyesi binası önünde meydana geldi. Alınan bilgilere göre; Cedidiye Camii ile Düzce Belediyesi önünde bulunan yerde iki kişi arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine kimliği belirlenemeyen bir şahıs yanında taşıdığı tabanca ile ateş etti. Aldığı kurşun yarasıyla yere yığılan Taner K.'ya yere yattıktan sonra da tekmeler atan şahıs yerdeki Taner K.'ya yerde iken bir el daha ateş etti.

        Olaydan sonra şüpheli, elindeki silahla birlikte Atatürk Bulvarına doğru kaçarken vatandaşlar polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine çok sayıda sivil ve resmi ekiplerin yanı sıra yaralı Taner K. için 112 acil servis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, ağır yaralanan Taner K.'ya ilk müdahaleyi olay yerinde yaparak Düzce Atatürk Devlet Hastanesine sevk etti.

        Olay sonrası emniyet ekipleri olayın şüphelisini arama çalışmalarını sürdürürken olay yeri polis ekipleri tarafından emniyet şeridiyle çevrildi. İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri silahla saldırının yaşandığı yerde delil arama çalışması yaptı.

        Bir görgü tanığı ise olay anını anlatarak; "Bir kişi bağırarak belinden çıkarttığı silahla ateş etti. Yaralanan kişi yere yattı. Sonra vuran kişi ben sana ne yaptım diyerek yerde yatan kişiye tekmeler atmaya başladı. Daha sonra yerde iken bir el daha ateş etti ve olay yerinden yürüyerek uzaklaştı" diye konuştu.

        Asayiş şube müdürlüğüne bağlı bütün ekipler, silahlı saldırganın yakalanması için geniş çaplı soruşturmasını sürdürüyor.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ