Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa ‘O artık bizim kızımız değildi’

        Neşet DİŞKAYA / İZMİR

        İzmir Fuar Kültürpark’ta önceki gün 17 yaşındaki kızı Şükran A.’yı 9 yerinden bıçaklayarak öldüren Sabri A., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Sabri A., ifadesinde “Kızım sürekli evden kaçıyordu. Geçen yıl kaçtıktan sonra polis buldu. Ancak bizimle yaşamak istemediğini belirtti ve polise kendisine kötü davrandığımızı belirterek eve dönmek istemediğini söyledi. Bunun üzerine devlet onu yurda yerleştirdi” dedi.

        Kızının yerleştirildiği yurttan da sürekli kaçtığını belirten baba Sabri A., “Yurtta kaldığı süre içinde toplam 8 kez kaçtı. En son 2 ay önce kaçtı. Kendisini aramaya başladım ancak bulamadım. Olay günü Kültürpark’a gittim. Orada dolaşırken gördüm. Alıp eve götürmek istedim. Güvenlik görevlisinin arkasına saklandı. Görevliye babası olduğumu söyleyince ses çıkarmadı. Amacım eve götürmekti. Ancak yolda giderken elimden kurtulup kaçmak istedi. Çok sinirlendim. Bıçakladım” diye konuştu.

        ‘PİŞMANIM’

        Yanında bulunan bıçağı ara sokaklarda seyyar satıcılık yaptığı için taşıdığını belirten baba Sabri A., “O artık bizim kızımız gibi değildi. Benim üç çocuğum daha var. Hiçbiri Şükran gibi evden kaçmıyor. Pişmanım” dedi. Adliyeye çıkarılan Sabri A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ