Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Görümcenin iç çamaşırı boşanma nedeni

        HABERTÜRK GAZETE / Serdar KULAKSIZ

        İstanbul’da aileleri aracılığı ile tanıştırılan Ü.B. ile A.B., evlenmeye karar verdi. 2013 yılında evlenen çift, koca Ü.B.’nin ailesiyle yaşamaya başladı. Ancak kısa zaman sonra evlilikte sorunlar yaşanmaya başlandı. Bunun üzerine mahkemeye başvuran koca Ü.B., boşanmak istediği eşinin sürekli olarak evden kaçtığını, tüm ailesinin onu aramak zorunda kaldığını öne sürdü. Ü.B., eşinin gereksiz yere kavga çıkardığını, küfür ettiğini, bazen de kendisine saldırıp darp ettiğini iddia etti. Açılan davada, gelinin görümcesinin iç çamaşırlarını keserek zarar verdiği, çantasından para aldığı da iddia edildi.

        "HAPİS HAYATI YAŞATIYORLAR"

        Eşinin iddialarının asılsız olduğunu belirten gelin A.B. ise hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek eşinin ailesiyle birlikte oturduklarını, davacının ailesinin kendisine hapis hayatı yaşattığını ifade etti. Birlikte yaşadıkları süre içerisinde camdan dışarı bile baktırmadıklarını öne süren A.B., eşi ile aralarında sorun bulunmadığını, ailesinin tesirinde kaldığını iddia etti.

        Davalı A.B.’nin görümcesinin iç çamaşırlarını keserek zarar verdiği, çantasından gizlice para aldığı ve bazı mahrem konuları çevresine anlattığını belirten mahkeme, davacı kocanın ise eşine ayrı bir ev tutmadığını, ailesi ile birlikte yaşamaya zorladığını, kız kardeşinin eşine yönelik fiziksel şiddete varan baskıcı davranışlarına sessiz kaldığını ifade etti.

        Çıkan tartışmalarda her iki tarafın da birbirlerine fiziksel şiddet içeren davranışlarda bulunduğunu kaydeden mahkeme, tarafların eşit kusurlu bulunduğunu belirterek boşanmalarına karar verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ