Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Arslan Kulaksız'ın eşi ameliyat oldu

        Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ameliyat edilen Kulaksız, daha sonra hastanedeki odasına alındı.

        Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Kulaksız'ı hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

        Devletin tüm imkanlarıyla şehit ailesinin yanında olduğunu belirten Çomaktekin, "Başbakanımızın selam ve dualarını iletiyorum. Siz bize emanetsiniz, devletimiz bütün gücüyle sizin yanınızda olacak, tekrar başınız sağ olsun" dedi.

        Sibel Kulaksız da Türk milleti ve devletinin şehit yakınlara sahip çıktığını belirterek, "Herkes çok saygılı ve hürmetli davranıyor, devlet yetkililerimiz bize sahip çıktıkça benim yanan kalbime bir damla olsun su serpiliyor. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız da aradı, başbakanımızın eşiyle telefonda dakikalarca ağlaştık, onun gözyaşları benim gözyaşlarım bir oldu, ancak bu gözyaşları gurur gözyaşları. Onunla tekrar görüşmek istiyorum" diye konuştu.

        "SON SÖZÜ ALLAH OLAN BİR ADAM KÖTÜ OLABİLİR Mİ?"

        Şehit eşinin son sözünün "Allah" olduğu ifade eden Kulaksız, şöyle devam etti:

        "Benim Arslanım tam bir yiğitti, zaten son sözü 'Allah' olan bir adam kötü olabilir mi? Arslanım operasyona kendi isminin verildiğini bilseydi, o operasyonda atılan her füzeye adının yazıldığını ve o füzelerin hainleri öldürdüğünü bilseydi, çoktan canını verirdi. Arslan Binbaşımız ve diğer askerlerimizin şehit olmasından sonra binlerce kişi gönüllü asker olmak istedi bu da beni gururlandırdı. Eşimle ve eşimin silah arkadaşlarıyla gurur duyuyorum."

        Sibel Kulaksız, eşinin saldırı anında kendisine siper olduğuna işaret ederek, "Saldırı anında kurşun kolumdan girerek göğüs bölgeme saplandı, tehlike arz etmiyordu. Eşim daha önceliğimdi şimdi ameliyat oldum. İyileştikten sonra, eşimle beraber son günlerde şehit olan bütün şehitlerimizin mezarlarını ziyaret edeceğim. İnşallah hiçbir vatan evladını bir daha şehit vermeyiz. Köyümüzün dibinde Amasya Merzifon Havalimanı var o havalanına eşimin isminin verilmesini istiyorum" ifadelerini kullandı.

        "YARIN TABURCU EDECEĞİZ"

        Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Erdoğan da Kulaksız'ın hayati tahliyesinin olmadığını belirterek, şunları kaydetti:

        "Sibel Hanım daha önce planlandığı gibi hastanemize sabah saatlerinde yatırıldı. Ultrasonla kurşunun olduğu bölge işaretlendi, daha sonra göğüs cerrahisi uzmanımız tarafından ufak bir operasyonla kurşun çıkarıldı, savcılığa teslim edildi. Hastamızın genel durumu gayet iyi bir gün misafir ettikten sonra yarın taburcu edeceğiz" şeklinde konuştu.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ