Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Seyyar satıcı dehşeti! 7 zabıtayı bıçakladı

        Görüntülerde, Sinan Özdemir’in zabıta tarafından el konulan saat ve parfümlerinin geri verilmesine rağmen saldırısına devam ettiği, elinde bıçakla sivil bir zabıta memurunu dakikalarca rehin aldığı görülüyor.

        Üç gün yoğun bakım ünitesinde uyutulan zabıta memuru Hüseyin Altın’ın ise hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi.

        Olay, merkez Osmangazi ilçesi Santral Garaj Mahallesi’nde üç gün önce meydana geldi. Seyyar satıcılara yönelik denetim yapan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde saat ve parfüm satan Sinan Özdemir’e ait seyyar tezgahı kaldırmak isteyen zabıta ekipleri satıcının direnişiyle karşılaştı. Zabıta memurları, eElindeki bıçakla direnen Sinan Özdemir'i, ellerindeki sopalarla engellemek istedi. Çıkan kavgada kendisini engellemek isteyen zabıta memuru Hüseyin Altın’ı kalbinin üzerinden iki kez bıçaklayarak ağır yaralayan Sinan Özdemir elindeki bıçağı sağa sola salladığı sırada zabıta memurları; Ercan Kaymak, Emrah İmir, Ramazan Cengiz, Metin Yılmaz, Sinan Yılmaz ve Timur Erkal çeşitli yerlerinden yaralandı.

        İhbar üzerine kısa sürede sevk edilen polis ekipleri, zabıtaların sopalarla vurulması sonucu yaralanan Sinan Özdemir'i 112 Acil Servis ekipleri tarafından Muradiye Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Sinan Özdemir daha sonra polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

        Ağır yaralanan zabıta memuru Hüseyin Altın arkadaşları tarafından zabıta aracıyla yakında bulunan özel bir hastaneye götürüldü. Hayati tehlikesi bulunan Hüseyin Altın ameliyata alındı. Ameliyat sonrası uyutulan Altın’ın sağlık durumunun düzelmeye başladığı ve hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi.

        Seyyar satıcı Sinan Özdemir’in zabıtalara saldırısı olay yerindeki bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, saat ve parfümler bulunan tezgahı zabıta aracına götürülürken görülüyor. Görüntülerde Sinan Özdemir, elinde bıçakla zabıta aracının yanına gelerek tehdit ve saldırıya başlaması, ardından sivil bir zabıta memurunu elinde bıçakla yakasından tutarak dakikalarca rehin almasıyla devam ediyor. Özdemir’in saldırganlaşması üzerine zabıta sakinleştirmek amacıyla tezgahı geri veriyor. Arkadaşları tarafından tezgahın alınmasına rağmen Özdemir, bıçakla tehdit ve saldırılarını sürdürüyor ve ardından önce Hüseyin Altın’ı kalbinden diğer zabıtaları da çeşitli yerlerinden yaralıyor. Arkadaşlarının kalbinden yaralandığını gören zabıtalar üç araçla olay yerinden ayrılırken görülüyor. Saldırının ardından polis tarafından gözaltına alınan Sinan Özdemir tutuklanırken, soruşturma sürdürülüyor.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ