Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Norveçli Mia Emilie Haougen ülkesine gönderildi

        Norveçli Mia Emilie Haougen'in annesi Line Lita Hoholm, yaptığı açıklamada, kaybolduktan sonra Mersin'de bulunan kızını alır almaz Antalya Havaalanı'na getirdiğini ve buradan babasının yanına gönderildiğini söyledi.

        Hoholm, günler sonra çocuğuna kavuşmanın kendisini çok mutlu ettiğini dile getirerek, kızın ülkesine geri dönmek istemediğini, bu nedenle ayrılırken gözyaşı döktüğünü anlattı. Kızı Mia'nın Türkiye'yi ve Alanya'yı çok sevdiğini de belirten Hoholm, "Kızım Alanya'dan gitmek istemiyordu ancak pasaport süresi bitmişti. Giderken ağladı" dedi.

        Kızının 3 yıldır tatil için yanına geldiğini ifade eden Hoholm, bu olaylardan sonra babasının, kızını bir daha Türkiye'ye göndermeme kararı aldığını söyledi. Hoholm, kızı ve arkadaşının bulunması için kendilerine destek veren başta polis ve jandarma ekipleri olmak üzere herkese teşekkür etti.

        Diğer Norveçli kız Ida Marie Nodland'ın ise bugün ailesiyle ülkesine geri döneceği belirtildi.

        Alanya'da yerleşik yaşayan Norveçli Line Lita Hoholm'un 15 yaşındaki kızı Mia Emilie Haougen ve aynı yaştaki arkadaşı Ida Marie Nodland, evden ayrıldıktan sonra geri dönmemiş, genç kızlar 4 gün sonra dün Mersin'de bulunmuştu.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ