Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Ahmet Çamur, Şemdinli'de son görev gününde şehit oldu

        Hakkari'nin şemdinli İlçesi'nde teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Polis Özel Harekat BaşkomiserAhmetÇamur'un hakim eşi GökçenÇamur, haberi tatilde bulunduğu Samsun'daki baba evinde aldı.

        Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'ne Ankara'dan görevli olarak giden Polis Özel Harekat BaşkomiseriAhmetÇamur, yol kesen teröristlerle girdiği çatışmada şehit düştü.

        ŞEHİT KOMİSER AHMET ÇAMUR'UN CENAZESİ MEMLEKETİ TRABZON'A GETİRİLDİ

        Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki çatışmada şehit olan komiser Ahmet Çamur'un cenazesi, Van'da düzenlenen törenin ardından memleketine gönderildi.

        İlçe girişinde iş makinesiyle hendek açarak yolu kapatmak isteyen terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanlığında görevli komiser Ahmet Çamur (46) için Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı Jandarma Pilot Yarbay Yusuf Turgut Kışlası Helikopter Filo Komutanlığında tören düzenlendi.

        Törene katılan Van Valisi İbrahim Taşyapan, şehidin eşi Gökçen ile kızları Ayşe Begüm, Zeynep Ala ve Elif Tuğçe Çumur'un yanına giderek acılı aileye "başsağlığı" dileyip, teselli etti.

        Şehidin hakim eşi GökçenÇamur, haberi tatil için geldiği Samsun'un Atakum İlçesi'ndeki baba evinde aldı. Şehit haberiyle yıkılan 3 çocuk annesi GökçenÇamur, Ankara'dan gelen Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ait özel jetle Van'a gitti.

        Elanur (11), Begüm (7) ve Tuğçe (3) isminde 3 kız çocuğu babası olanAhmetÇamur'un, Ramazan ayının 2'nci haftasında Ankara'dan görevli olarak Şemdinli'ye gittiği ve görevinin son gününde şehit olduğu belirtildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ