Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Ümmühan Kara'nın katili komşusu çıktı

        Mersin'de oğlu tarafından evinde ölü bulunan 3 çocuk annesi 52 yaşındaki Ümmühan Kara'nın cinayete kurban gittiği ve komşusu 24 yaşındaki Çağlar S. tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı

        Mezitli İlçesi Tece Mahallesi'nde oturan Ümmühan Kara, 15 Nisan'da akşam saatlerinde eve gelen oğlu tarafından mutfakta yerde yatarken bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, kadının öldüğünü belirledi. Annesinin ağzından ve burnundan kan geldiğini anlatan E.K., polise verdiği ilk ifadesinde annesini eve giren bir hırsızın öldürmüş olabileceğini söyledi. Polis, evde yaptığı incelemede çalınan herhangi bir şeyin alınmadığını saptadı.

        ÜMMÜHAN KARA

        OTOPSİDE ORTAYA ÇIKTI

        Olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Ümmühan Kara'nın cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Burada yapılan otopside kadının boğazında sıkma izleri saptandı ve cinayete kurban gittiği belirlendi. Bunun üzerine Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Kara'nın evinden tekrar incelme yaptı ve kadının bir altın bileziğinin çalındığını belirledi.

        Soruşturmasını derinleştiren ekipler, kadının komşusu olan ve hırsızlık suçundan sabıkalı Çağlar S.'ten şüphelenip gözaltına aldı. Emniyete götürülen Çağlar S. sorgusunda suçunu itiraf ederek Ümmühan Kara'yı kolundaki altın bilezik için öldürdüğünü söyledi. Zanlı, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ