Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Ayrılmak istediği sevgilisini bıçaklayan kadın tutuklandı

        Kayseri'de Songül S. ayrılmak isteyince kendisine çıplak fotoğrafla şantaj yaptığını ileri sürdüğü sevgilisi Durmuş K.'yı bıçakla yaraladı.

        Olay, Kocasinan İlçesi Gevher Nesibe Mahallesi'ndeki parkta dün gece saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Parkta buluşan iki sevgiliden 30 yaşındaki Songül S. ayrılmak istediğini söyleyince 41 yaşındaki Durmuş K. buna karşı çıktı.

        Durmuş K. iddiaya göre Songül S.'yi, çıplak fotoğraflarını ailesine göstermekle tehdit etti. Çıkan kavgada Songül S., çantasından çıkardığı bıçakla Durmuş K.'yı göğsünden yaraladı.

        Songül S. olay yerinden kaçarken, çevredekilerin 112 Acil Servis'e ihbarı üzerine gelen sağlık ekibi Durmuş K.'ya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü.

        Polis tarafından yakalanan Songül S. emniyetteki ifadesinde "Kendisinden ayrıldıktan sonra çıplak fotoğraflarımı aileme ve akrabalarıma göndermekle tehdit etti. Şantajla benimle yeniden birlikte olmak istedi. Ben de bıçakladım" dedi. Sorgusundan sonra adliyeye sevk edilen Songül S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ