Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Fatih'te araçta kalan kadını kurtarma operasyonu

        Dün öğle saatlerindeFatihTurgut Özal Millet Caddesi Yusufpaşa tramvay durağı yanında meydana gelen olayda, emniyet şeridine park edip kapıları kilitleyen sürücü alışveriş yapmaya gitti. Bu sırada, araçtaki 33 yaşındaki Hülya Y. uyuyakaldı. Uyandığında kapıları açamayan genç kadın, sıcağın etkisiyle de panik yaşamaya başladı.

        Aracın içinde mahsur kalan Hülya Y. cama vurarak çevredeki vatandaşlardan yardım istedi. Genç kadını otomobilin içinde mahsur kaldığını gören vatandaşlar kapıları açamayınca kadının hava alabilmesi için önce otomobilin kelebek camını kırdı. Daha sonra mahsur kalan kadına su veren vatandaşlar durumu polise bildirdi.

        Olay yerine gelen ekipler otomobilin içinde panikleyen Hülya Y. ile konuşarak sakinleştirmeye çalıştı. Hülya Y. daha sonra olay yerine çağrılan itfaiye ekibinin müdahalesiyle aracın camı kırılarak dışarı çıkarıldı. Yaklaşık 30 dakikalık kurtarma operasyonun ardından otomobil camından çıkarılan Hülya Y, basın mensupları soruları üzerine, “Kapıyı içerden açamadım. İçeride uyuyordum. Kimse kapıyı kilitlemedi" dedi.

        Dışarı çıkartıldıktan sonra bir binanın önünde kısa bir süre gözyaşı döken Hülya Y. daha sonra ifadesinin alınması için Şehremini Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü. Araç ise otoparka çekildi. Polise verdiği ifadede Hülya Y., aracın arkadaşının olduğunu, arkadaşının alışveriş yapmak için park edip gittiğini ve kendisinin de otomobilde uyuyakaldığını söylediği öğrenildi. Hülya Y.'nin otomobil sürücüsünden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ