Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İnşaat işçisinden intihar girişimi

        Tekirdağ'ın Saray İlçesi'nde 2 aydan bu yana ücret alamadığını öne sürerek çalıştığı devlet hastanesi inşaatının çatısına çıkan Nuri Ortatepe, yüklenici şirket yetkililerinin, 2 bin 500 TL tutarındaki ücretini getirmesi üzerine ikna edilerek indirildi. Ortatepe kanser tedavisi gören eşine para gönderemediği için intihar etmek istediğini söyledi.

        Saray İlçesi Ayaspaşa Mahallesi'nde yapımı süren Saray Devlet Hastanesi inşaatında işçi olarak çalışan Nuri Ortatepe, 2 aydan bu yana ücretini alamadığını öne sürerek inşaatın 3'ncü katındaki çatısına çıktı. Diğer işçilerin inmesi için ikna edemediği Ortatepe için polis ve itfaiye ekiplerine haber verildi.

        KANSER TEDAVİSİ GÖREN EŞİNE PARA GÖNDERİYORMUŞ

        Memleketi Adana'da eşinin kanser tedavisi gördüğünü ve ona para gönderemediğini belirten inşaat işçisi alacağının verilmemesi halinde atlayacağını öne sürdü. Polis ekiplerince ikna edilemeyen Ortatepe, yüklenici şirket görevlilerinin 2 aylık ücreti olan 2 bin 500 lira parasını vereceklerini söylemesi üzerine yaklaşık 3 saatin sonunda ikna edildi. İntihardan vazgeçirilen inşaat işçisi ifadesi alınmak üzere Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ