Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Hakkari'de teröristler barikat kurup silahlandı

        Hakkari'de iki sokakta barikatlar kurarak el yapımı patlayıcı yerleştiren terör örgütü mensuplarına yönelik operasyon başlatıldı.

        Alınan bilgiye göre, güvenlik güçleri, Kıran Mahallesi'nde mutfak tüpüyle desteklenmiş patlayıcının yerleştirildiği barikatlar kuran terör örgütü mensuplarına yönelik operasyon düzenledi.

        Barikatları kaldırarak patlayıcıları imha etmek için mahalleye gelen çok sayıda zırhlı araç ve özel harekat ekiplerine teröristlerce uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

        Güvenlik güçlerinin de karşılık vermesi üzerine çatışma yaşandı. Gerginliğin sürdüğü mahallede bazı vatandaşların güvenlik nedeniyle evlerini boşaltarak farklı mahallelere taşındığı görüldü. Bölgede gerginlik sürüyor.

        O ANLAR BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

        Hakkari'de bugün öğlen saatlerinde yine olaylar çıktı, ardından da silah sesleri geldi. Polisin çembere aldığı her iki mahallede zaman zaman silah sesleri duyuldu. Mahallelerde bulunan vatandaşlar çocuklarını yanlarına alıp koşuştururken, kent merkezindeki esnaf da kepenklerini kapatıp evlerine gitti.O anlar böyle görüntülendi.

        İHA-AA

        YDG-G üyeleri, Hakkari'nin Berçelan ve Kıran mahallelerinde yola barikat kurup patlayıcı ve uzun namlulu silahlarla görüntülendi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ