Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Polis nişanlısını öldüren polis gözaltında

        Ahmet ÜNSAL / HABERTÜRK

        İzmir'de görev yapan evli polis memuru Beytullah Türkyılmaz, evli olduğunu gizleyerek Manisa Trafik Tescil Müdürlüğü'nde görevli, 1 çocuk annesi polis memuru Gülay Memiş ile nişanlandı. Polisler Beytullah Türkyılmaz ile Gülay Memiş, birlikte tuttukları evde tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine iddiaya göre Beytullah Türkyılmaz, tabancayla Gülay Memiş'e ateş etti. Gülay Memiş kanlar içinde yere yığılırken, Beytullah Türkyılmaz olay yerinden kendi otomobiliyle kaçtı.

        Ensesinden bir el ateş edilerek öldürüldüğü tespit edilen Gülay Memiş'in ailesi ve arkadaşları yasa boğulurken Manisa İl Emniyet Müdürlüğü, Türkyılmaz hakkında geniş çaplı araştırma başlattı. Türkyılmaz'ın Eskişehir'e gitmekte olan bir yolcu otobüsünde olduğu tespit edildi. Sivrihisar Kavşağı'nda durdurulan otobüsten inen Türkyılmaz ilk olarak polislere direndi. Beylik tabancasını başına dayayan Beytullah Türkyılmaz intihar etmek istedi. Polislerin ikna çabalarının ardından Beytullah Türkyılmaz, teslim oldu.

        Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Manisa'ya getirilen Beytullah Türkyılmaz'ın nişanlı olduğu Gülay Memiş ile evlilik hazırlıkları yaptığı ve olayın gerçekleştiği evde oturmayı planladıkları iddia edildi. Polis Gülay Memiş'in, evlilik hayalleri kurduğu Beytullah Türkyılmaz'ın evli olduğu ve cinayet günü bu nedenden dolayı aralarında kavga çıktığı belirtildi. Türkyılmaz'ın bir süredir eşinden boşanmaya çalıştığını da söyledi:

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ