Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Gazinoda 250 lira hesabı fazla buldu, 3 kişiyi vurdu

        Mustafa TÜRK/ANKARA

        Altındağ’da bulunan gazinoya geçen cumartesi gecesi eğlenmek için giden emekli memur H.B., hesabı ödedikten sonra yanına gelen kadınlarla sohbet etti.

        İkinci kez 250 lira hesap gelmesine sinirlenen adam, gazino çalışanlarıyla tartışmaya başladı. Ruhsatsız tabancasıyla rastgele ateş açan alkollü H.B., 2 çalışanı ve bir müşteriyi vurdu.

        H.B., olay yerine gelen polisin müdahalesiyle etkisiz hale getirildi. Saldırganın silahından çıkan kurşunların isabet ettiği Sami Ülger (29) hayatını kaybetti.

        Gazino çalışanı Turgut Ü. (26) ve müşteri Ramazan D. (24) ise yaralandı. H.B., çıkarıldığı mahkemece “cinayet, adam yaralama ve ruhsatsız silah bulundurma” suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        POMPALI TÜFEKLE BASTILAR

        Aynı bölgede dün sabaha karşı da sıcak saatler yaşandı. İddiaya göre, pompalı tüfeklerle Çankırı Caddesi’nde bulunan bir eğlenceli merkezine giden 3 kişi, etrafa rastgele ateş açtı.

        Eğlence merkezi çalışanları, silahlı saldırganlara müdahale etmek isteyince, zanlılar 2 kişiyi rehin aldı. Bu sırada bir müşterinin saldırganlara müdahale etmesiyle ortalık karıştı. Çok sayıda müşteri ve personel saldırganları darp etmeye başladı.

        Dövülen iki saldırgan tedavi edildikten sonra polis tarafından gözaltına alındı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ