Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Talih kuşu ikinci kez kondu

        Uğur USLUBAŞ / BURSA

        Süper Loto'nun 7 haftadır devreden ve 15.5 milyon lirayı aşan ikramiyesi Bursa'nın Nilüfer ilçesine çıktı. Talihlinin "sen seç" yöntemiyle 4 kupon oynadığı, verdiği 4 lira karşılığında ise yaklaşık 3 milon 880 bin katı olan 15.5 milyon lira kazandığı ortaya çıktı.

        Aynı bayiden yaklaşık 2 yıl önce de 1.5 milyon liralık kupon oynanmıştı.

        Milli Piyango'nun en çok tercih edilen talih oyunu Süper Loto'da 7 haftadır devreden büyük ikramiye, Bursa'ya çıktı. 411. hafta çekilişi yapılan ve 7 haftadır devreden Süper Loto'da 17, 19, 32, 34, 45 ve 48 numaraları, talihlisine 15 milyon 523 bin 355 lira 70 kuruş ikramiye kazandırdı. İkramiye isabet eden kupon ise, Nilüfer ilçesi Beşevler Mahallesi Bilginler Caddesi'ndeki bir bayiden yatırıldı.

        Talihlinin kimliği merak konusu olurken, 4 lira ödeyerek "sen seç" yönetimiyle makineye 4 kupon oynattığı öğrenildi. Talihli 4 lira yatırdığı şans oyununda bu rakamın yaklaşık 3 milyon 880 bin katını kazanmış oldu.

        Kuponun oynandığı bayinin çalışanı Gönül Özden, büyük ikramiyeyi kazandırdıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Kime çıktığı konusunda bir fikrimiz yok ama düzenli müşterilerimiz var. Kime çıktıysa da hayırlı olsun. Güle güle harcasın" dedi. Yaklaşık 15 yıllık olan bayiye 2 yıl önce de 1.5 milyon lira kazandıran kupon yatırılmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ