Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Kentte bu hafta

        Aslı ÖZTÜRK / GAZETE HABERTÜRK

        KONSER

        Tarkan’ın Harbiye Açıkhava konser maratonu hız kesmeden devam ediyor. Mega Star 9, 10, 12 ve 13 Eylül tarihlerinde saat 21.00’de Açıkhava sahnesinde son kez sevenleriyle buluşacak.

        Yıldız Tilbe, 10 Eylül’de Jolly Joker İstanbul’da sahne alıyor. n Son hiti “Bang Bang” ile müzik listelerinde ilk sıralara çıkan Jessie J, 11 Eylül Cuma akşamı Volkswagen Arena’da.

        Müzik piyasasına 2013’te adım atan ve çıkardığı şarkısı hit olan Aydın Kurtoğlu 1 Eylül’de XLarge CLub sahnesinde! n Rock müzik sanatçısı Angel Olsen, 12 Eylül’de Salon İKSV’de.

        CEYL’AN ERTEM SAHNEDE

        3. albümü Amansız Gücenik’i yayımlayan Ceyl’an Ertem, 9 Eylül saat 22.00’de Jolly Joker’de.

        TİYATRO

        Hiç ummadığı bir anda, hiç ummadığı bir kişiye karşılıksız bir şekilde âşık olan Fosforlu’nun hikâyesini biliyor musunuz? Tiyatrokare’nin müzikal oyunu Fosforlu 12,13 Eylül’de, saat 20.30’da Zorlu Center PSM Drama Sahnesi’nde.

        Santral Kumpanya’nın sahneye koyduğu “Bir Aşk Söyleminden Parçalar” adlı tiyatro oyunu 8 Eylül’de saat 20.30’da BKM Mutfak Sahne’de tiyatro severlerle buluşacak.

        GUGUK KUŞU

        Oktay Kaynarca ve Deniz Uğur'un başrolünde olduğu "Guguk Kuşu" bugün saat 21.00'de Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda sanatseverlerle buluşuyor.

        SERGİ

        İFSAK’ın 55 yıllık arşivinde birikmiş, aralarında Ara Güler, Nuri Bilge Ceylan ve Halim Kulaksız gibi değerli ustaların fotoğraflarından oluşan karma sergi 28 Eylül’e kadar İFSAK NXCLUB Sergi Salonu’nda sanat severleri bekliyor. n Bora Koleksiyonu’na ait eserlerden oluşan “Modern Zamanlar” sergisi 19 Eylül’e kadar Summart Sanat Merkezi’nde görülebilir.

        Rahmi M. Koç Müzesi, bisikletlerin yıllar içerisindeki değişimine ışık tutan koleksiyonu ile bisiklet tutkunlarını bekliyor. Koleksiyonda, ilki 1870’lerde üretilmiş olan ve çok ender bulunan farklı marka ve modellerdeki bisikletler yer alıyor. Nostaljik koleksiyon 3 Ekim’e kadar ziyaret edilebilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ