Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Danimarkalı küçük turistin Türk bayrağı sevgisi

        Şekerhane Mahallesi'nde dövme üzerine çalışan iş yeri sahibi Cihat Doğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, iş yerinde otururken Danimarkalı ailenin dükkanlarının önüne gelerek dövme yapımını izlediğini anlattı.

        Bu sırada yanlarındaki çocuklarının kapıya asılı haldeki Türk bayrağının yanına giderek öptüğünü dile getiren Doğan, bu durumun özellikle son günlerde yaşanan olaylar nedeniyle kendilerini duygulandırdığını söyledi.

        Doğan, bu durum üzerine ailesiyle konuştuklarını ve bu hareketi neden yaptığını öğrenmek istediklerini belirterek, "Çocuk da ailesine içinden geldiğini ve bu yüzden öptüğünü söylemiş. Bu cevap bizi daha da duygulandırdı. Sonra onu aramıza aldık ve muhabbet ettik" şeklinde konuştu.

        İş yerlerinde Alevi, Arap, Kürt ve Laz çalışanlarının olduğunu vurgulayan Doğan, Danimarkalı bir çocuğun Türk bayrağını öpmesinin herkese örnek olması gerektiğini ifade etti.

        İş yerinin güvenlik kamerasına da yansıyan görüntülerde, ailesiyle işletmenin önünde bekleyen çocuğun, bir süre sonra kapıda asılı Türk bayrağını öptükten sonra ailesiyle uzaklaşması yer alıyor.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ