Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Antalya'da alt geçitte can pazarı: 1 ölü, 7 yaralı

        Kaza, bugün saat 07.00 sıralarında, Güllük altgeçidinde meydana geldi. Belek'teki bir otelin çalışanlarını taşıyan 27 yaşındaki Murat Kaya yönetimindeki 07 YKY 39 plakalı servis midibüsü, kaygan zemin ve dikkatsizlik sonucu altgeçitte devrildi. Kazayı görenler hemen 112 ekipleri ve polise haber verdi. Bunun üzerine çok sayıda sağlık görevlisi, polis ve itfaiye ekibi geldi. İtfaiye ekipleri yaralıları sıkıştığı yerden çıkarttı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı yaralılar, çevredeki hastanelere götürüldü.

        Yaralılardan durumu ağır olan Erdinç Aytekim, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Araç sürücüsü Murat Kaya, Bilge Can Dereceoğlu (25), Hüseyin Koltak (22), Behman Suat Zor (46) ve Ünal Kaya Kıran'ın (36), Hilal Ayaz (19) ile Tazsila Volubujeva adlı çalışanının durumlarının iyi olduğu belirtildi.

        Alt geçitte kaza ile ilgili gelişmeleri izlemek için duran 4 aracın sürücüsü de zincirleme kaza yaptı. Araçlarda ölen ya da yaralanan olmadı. Kaza nedeniyle altgeçit yaklaşık 2 saat trafiğe kapatıldı. Çekicilerin kaza yapan araçları çekmesiyle yol tekrar trafiğe açıldı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ