Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Balıkesir'de yaşayan Cihan Cingil, evinde ölü bulundu

        Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Ziraat Mühendisi olarak çalışan 26 yaşındaki Cihan Cingil, evinde ölü olarak bulundu.Genç mühendisini kalp krizi geçirip öldüğü sanılıyor.

        Bandırma'da bir tohum firmasında ziraat mühendisi olarak çalışan Cihan Cingil 3 ay önce yıllardır aşk yaşadığı bir yemek fabrikasında müdür olarak görev yapan Betül Cingil ile evlenmişti. Bandırma'nın İhsaniye Mahallesi'nde yaşayan Cingil çiftini ölüm ayırdı.

        Bu sabah servis otobosü ile çalıştığı yemek fabrikasına giden Betül Cingil, gün boyunca cep telefonu ile aramasına rağmen eşinden haber alamadı. Genç kadın bunun üzerine komşularını arayıp yardım istedi. Eve giden ve zili çalmalarına rağmen kapının açılmadığını gören komşuları polisten yardım istedi.

        Savcılıktan alınan izin ile eve giren komşuları Cihan Cingil'i evlerinin oturma odasında yerde yatarken gördüler.

        Duran kalbi belki çalıştırılır denilerek Bandırma Devlet Hastanesi'ne götürülen genç mühendis doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Ölüm haberini öğrenince evine giden Betül Cingil sinir krizi geçirdi.

        Cumhuriyet Savcısının talimatıyla Cihan Cingil'in cesedi, otopsi yapılmak ve kesin ölüm nedeni belirlenmek üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ