Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Kentte bugün

        Aslı ÖZTÜRK / GAZETE HABERTÜRK

        Ayhan Sicimoğlu&Latin All Stars, ülke sınırlarını aşan müzik ve şovları ile bu akşam Babylon Bomonti’de sahne alacak. Dans etmeyenin kalmayacağı, bolero’lar, salsa’lar, caca’lar ve özel sürprizlerle müzik dolu bir gece yaşanacak.

        Pop sanatçısı Yaşar, saat 21.30’da Beyrut Performance’ta şarkılarını sevenleri için seslendiriyor.

        Gökhan Tepe, son single’ı “Gelsen de Anlatsam” ile saat 22.00’de Jolly Joker İstanbul sahnesinde... Gökhan Tepe

        AKTÜEL

        Şehrin en iştah açıcı etkinliğinde burger ve eğlenceye doyacaksınız. Hellmann’s BurgerFest, burger tutkunlarına yüzlerce farklı çeşit burgeri birbirinden özel soslarla bu hafta sonu deneyimleme imkânı sunacak. Bej, BurgerLab, Colonie, Heisenberg, Gakkı, Gran, Muhit, Odun, Ops, Ragione ve Wom’un da aralarında yer aldığı Karaköy mekânları; özel burger mönüleri, indirimler, hediyeler ve sürpriz etkinliklerle burger tutkunlarının buluşma noktası olacak. Etkinlik yarın da devam edecek.

        Açık Stüdyo Günleri’nde; resim, heykel, fotoğraf, enstalasyon, performans, video ve tasarım gibi disiplinler üzerine çalışmalar gerçekleştiren görsel sanatçılar, sanatçı kolektifleri, tasarımcılar ve bağımsız sanat alanları olacak. Etkinlik günleri boyunca rehberli tur yapılacak.

        SERGİ

        Son dönemlerde yaşanan siyasi olayların ülkeyi ve halkı nasıl etkilediğinin İFSAK üyelerinin kadrajlarlarından anlatıldığı sergi, 10 Ekim’e kadar Galatea Art’ta görülebilir.

        Galeri x-ist10, bu ay Ceren Oykut’un yeni kişisel sergisi “Tarlada Yüzenler”e ev sahipliği yapıyor.

        TİYATRO

        İçeriği ve şekli daima yenilenen, geleneksel formlardan beslenen, interaktif, müzikal kabare “Ne Ala Temaşa” isimli tiyatro oyunu, 20.30’da Kadıköy Terminal Sahnesi’nde.

        Günümüz hastalığı şöhreti konu alan, Mam’art’ın sahnelediği oyun “Oyun Salonu: Özel Kadınlar Listesi”, 20.30’da Bo Sahne’de.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ