Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Bağımsız aday Lütfullah Kayalar yüzlerce araçla şehir turu attı, seçim bürosu açtı

        Yozgat bağımsız milletvekili adayıLütfullahKayalar, "İnsanına tepeden bakan değil, insanına korku salan değil, insanını tehdit eden değil, insanının elinden tutup onunla gönül gönüle yola çıkacak olan bir siyasi partiyi bekliyor'' dedi.

        Yüzlerce araçtan oluşan konvoyla şehir turu attıktan sonra Yozgat Cumhuriyet Meydanı'nda seçim bürosunu açanLütfullahKayalar, yaptığı konuşmada, ''Bütün Türkiye, yeni bir oluşumu bekliyor. İnsanlar Türkiye'nin her tarafından artık bir siyasi hayattaki doğum sancılarını hissediyor ve halkıyla bütünleşen, halkıyla elinden sımsıkı tutan, demokrasiye inanan, hukuka ve hukukun üstünlüğüne inanan, insan haklarına inanan, insanına tepeden bakan değil, insanına korku salan değil, insanını tehdit eden değil, insanının elinden tutup ona gönül veren, onunla gönül gönüle yola çıkacak olan bir siyasi partiyi bekliyor'' dedi.

        Kayalar, Yozgat bağımsız milletvekilliği gibi bir görevin verilmesi halinde Türkiye'de yakın zamanda oluşacak olan, yeni siyasi yapılanmanın başının Yozgatlı ve Yozgat'ın olacağını söyledi.

        Kayalar, ''Siz bir tarih yazarsanız ki; yazacağınıza eminim, Türkiye'nin beklediği, bir sesi verebilirsek, bütün Türkiye'nin beklediği yeni oluşumla ilgili sizin evladınızı, bir Yozgat yiğidini Ankara'ya gönderip, tarih yazdığımız takdirde, o tarihi Türkiye'ye hece hece okutmak benim boynumun borcudur'' diye konuştu.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ