Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 82’lik dede, ‘Aldatıyor’ dedi 78 yaşındaki eşini darp etti

        GAZETE HABERTÜRK

        82 yaşındaki İ.P. eşini ‘aldattığı’ iddiasıyla dövmeye başlayınca, 78 yaşındaki F.P. isimli yaşlı kadın polisi arayıp yardım istedi. “Ben ayakta zor duruyorum, eşimi nasıl döveyim?” diyen koca İ.P., Adli Tıp’ta kadın doktor ne olduğunu sorunca, hem doktordan hem eşinden özür diledi.

        Adana'nın Seyhan İlçesi’nde, 82 yaşındaki İ.P., 62 yıldır evli olduğu 4 çocuğunun annesi 78 yaşındaki F.P.’yi kendisini aldattığı düşüncesiyle iddiaya göre kısa süre önce küfredip darp etmeye başladı. Fiziki ve sözlü şiddete dayanamayan yaşlı kadın, son saldırının ardından polise başvurdu. Polis, eve giderek karı-kocayı alıp Hürriyet Polis Merkezi’ne götürdü. Burada ifadesi alınan çiftten koca İ.P.’nin, “Eşim beni aldatı- yor, bu nedenle kavga ediyoruz” dediği öğrenildi. F.P.’ninse, “Eşim hayal kuruyor, sonra da beni darp ediyor. Artık şiddete dayanamıyorum, üstelik küfür ediyor, bunun dırdırından ve dayağından bıktım” dediği belirtildi. Yaşlı karı-koca, ifadeleri alındıktan sonra sağlık kontrolünden geçirilmek üzere adli tıp birimine götürüldü. Gazetecilerin “Eşinizi neden dövüyorsunuz?” sorusuna ise koca İ.P., “Ben ayakta zor duruyorum eşimi nasıl döveyim?” cevabını verdi. Sağlık raporu almak için Adli Tıp birimine giden karı-koca, burada da yan yana oturmadı. F.P., kocasına arkasını döndü.

        ‘SİZDEN DE EŞİMDEN DE ÖZÜR DİLİYORUM’ DEDİ

        Sağlık raporu almak için önce F.P. doktorun yanına girdi. Kadın doktor kısa süre sonra İ.P.’yi çağırıp yaptığının yanlış olduğunu söyleyince İ.P., “Doktor hanım, hem sizden hem de eşimden özür diliyorum” dedi. Daha sonra yaşlı çift adli tıp biriminden çıkarıldı. Adli tıpa gelirken yan yana oturtulmayan çift, bu kez biraz dargın olsalar da yan yana oturtulup polis merkezine götürüldü. İfadeleri alınan çift daha sonra serbest bırakıldı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ