Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika "İnsanın böyle yakışıklı başkanı olunca..."

        GAZETE HABERTÜRK

        Ankara’dan özel uçakla Antalya Gazipaşa Havalimanı’na giden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu, ilk olarak seçim otobüsüyle Gazipaşa İlçesi’nde tur attı. Alanya Mahmutlar Mahallesi’nde bir düğüne de katılan Kılıçdaroğlu, bol bol vatandaşlarla selfie çektirdi. Selfie sırasında bir kadın vatandaş, “İnsanın böyle yakışıklı başkanı olunca fotoğraf çektirmek için sıraya giriliyor” diyerek Kılıçdaroğlu’na iltifat etti. Bu sırada Selvi Kılıçdaroğlu’nu fark eden kadın, ona da iltifat ederken, araya giren CHP Lideri “Laf aramızda bana iyi bakıyor” dedi. Kılıçdaroğlu, daha sonra bir kıraathanede oturarak çay içti, vatandaşların sorularını yanıtladı.

        GÜREŞÇİ USULÜ SELAMLAŞTI

        CHP Lideri, Aksu’da bu yıl 2’ncisi düzenlenen yağlı güreşleri de izledi. Er meydanına inen Kılıçdaroğlu’nu, davullar ve zurnalar eşliğinde cazgır karşıladı. CHP Lideri, boynunda yörük poşusuyla er meydanını turladı, pehlivanların parmaklarını tutarak güreşçi usulü selamlaştı.

        BAYKAL MEYDANDAN İZLEDİ

        CHP’nin eski genel başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Kılıçdaroğlu’nun Manavgat’ta yaptığı miting konuşması sırasında parti otobüsü üzerine çıkmayarak, CHP Lideri’ni partililerle birlikte meydanda dinledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ