Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Adana'da firari koca yine ortaya çıktı

        Beycan ÜÇKARDEŞ / ADANA

        Adana'da cezasının bitimine 16 gün kala telefonla görüşürken duyduğu erkek sesinden şüphelenip cezaevinden kaçan Musa S., kendisini aldattığından şüphelendiği karısını vurdu. 3 gün sonra yeniden ortaya çıkan koca bu kez karısının sevgilisi olduğundan şüphelendiği kişiyi önce darp etti, ardından tabancayla yaraladı. Zanlı, çevredekilere "3 kişiyi daha vurup teslim olacağım" diyerek kaçtı.

        İddiaya göre Musa S. (38) bir süre önce görev başındaki bir astsubayı darp etmekten cezaevine girdi. Kozan Cezaevi'nde kalan Musa S. cezasının bitimine kısa süre kala cezaevinin açık bölümüne geçti. Cezaevinden çıkmasına 16 gün kala eşi Ebru S.'yi (35) arayan Musa S., konuşma sonrası açık kalan telefondan erkek sesi duyunca eşinin kendisini aldattığından şüphelendi. Cezaevinden firar eden Musa S., önce eşini arayıp ölümle tehdit etti. Bir süre sonra ise Tufanbeyli'ye gidip hata yaptığını ve barışmak istediğini söyleyip buluşma ayarladı. Musa S., 1 Ekim'de buluştuğu karısını ruhsatsız tabancasıyla bacaklarından vurup kaçtı. Yaralı Ebru S. ambulansla hastaneye kaldırıldı.

        Polis ve jandarmanın her yerde aradığı Musa S. 3 gün sonra pazar günü yeniden ortaya çıkıp bu kez Tufanbeyli'de eşiyle ilişkisi olduğunu düşündüğü M.K.'yı önce dövdü, ardından tabanca ile vurup yaraladı. Havaya ateş eden Musa S., "3 kişiyi daha vuracağım ondan sonra teslim olacağım" diyerek kaçtı. Polis ve jandarma her yerde iki yaralama olayının faili firari mahkumu arıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ