Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Balayı yolunda can pazarı!

        Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, yoldan çıkan otomobil 30 metrelik uçuruma yuvarlandı. Balayına giderken geçirdikleri kazada araç içerisinde sıkışan genç çift, güçlükle kurtarıldı.

        Edinilen bilgiye göre; Antalya'dan Fethiye istikametine gelen Hüseyin Gökhan Yavaş yönetimindeki 43 AT 302 plakalı otomobil, Fethiye-Antalya karayolunun Sarıyer mevkisinde yoldan çıkarak yaklaşık 30 metrelik uçurumdan yuvarlandı. Kazada yaralanan sürücü Hüseyin Gökhan Yavaş ve eşi Kübra Yavaş otomobilde sıkıştı.

        FREN İZLERİNDEN FARK ETTİLER

        Yoldan geçen diğer sürücüler, yeni oluşmuş fren izlerini görünce uçuruma yuvarlanan bir araç olduğunu anladı. Yaralı çiftin yardımına koşan vatandaşlar, aracın yanına gelerek sürücüyü araçtan çıkardıktan sonra itfaiye ve 112 Acil Servis'e haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri, araç içerisinde yardım bekleyen Kübra Yavaş'a ilk müdahaleyi araç içerisinde yaptı. Koltuk ile direksiyon arasına belinden aşağısı sıkıştığı anlaşılan genç kadın, itfaiye ekiplerinin aracı parçalamasının ardından 30 dakikalık çalışma sonucu otomobilden çıkarıldı. Acı içinde kıvranan Kübra Yavaş'a araçtan çıkarıldıktan sonra ikinci bir müdahale daha yapıldı.

        Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Fethiye'deki hastanelere sevk edildi. Kazada yaralanan Hüseyin Gökhan Yavaş ve Kübra Yavaş çiftinin kısa süre önce dünya evine girdikleri ve Antalya'dan Fethiye'ye balayına gittikleri öğrenildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ