Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Elektrik direğini devirip metrobüs yoluna girdi

        Bakırköy'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, metrobüs yolundaki bariyerlere çarpıp, elektrik direğini devirdikten sonra metrobüs yoluna girdi. Sürücünün hafif şekilde yaralandığı kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

        Kaza, Bakırköy'de saat 00.00 sıralarında meydana geldi. Topkapı istikametinde ilerlemekte olan Eyüp Can Denli (23) yönetimindeki 34 UY 0158 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıktı. Önce metrobüs bariyerlerine çarpan otomobil, elektrik direğini devirdikten sonra metrobüs yoluna girdi. Araçta sıkışan Denli, çevreden yetişen vatandaşlar tarafından kurtarılıp ambulansa alındı. Eyüp Can Denli, ambulanstaki ilk müdahalesinin ardından Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

        Kaza sebebiyle E-5 Topkapı istikametinde yoğunluk oluştu. Metrobüs görevlileri, metrobüs trafiğini tek şeritten kontrollü olarak verdi. Yarım saatlik çalışmanın ardından araç olay yerinden kaldırıldı. Kaza sebebiyle soruşturma başlatıldı.

        CHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ