Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Polisin aradığı şüphelisini kendisi trafikte yakalattı!

        Mustafa ŞEKEROĞLU/İSTANBUL

        Avcılar'da oturan Mehmet B., 15 gün önce otomobilini satmak üzere Hacı D., ile anlaştı. Birlikte notere giden Mehmet B., ve Hacı D., işlemler için beklemeye başladı. Evraklar hazırlandığında Hacı D., Mehmet B.'ye "Paran birazdan geliyor. Sen imzayı at. Sıramızı kaybetmeyelim" diyerek kandırdı. Bunun üzerine Mehmet B., noterde "Paramı tam ve eksiksiz aldım" yazarak satış sözleşmesini imzaladı. İmzalar atıldıktan sonra Hacı D., tuvalete gidiyorum diyerek aracı da alarak ortadan kayboldu.

        TRAFİKTE GÖRDÜ

        Otomobilini noter satışı ile kaybeden mağdur Mehmet B., önceki gün kendisini dolandıran kişiyi Avcılar, Merkez Köprüsü üzerinde bir cipin içinde gördü. Hemen bu aracı takip etmeye başlayan Mehmet B., bir yandan da 155 polis imdat telefonunu arayarak yardım istedi. Harekete geçen polis ekipleri, Sefaköy'de cipin önünü kesti. Ancak polis barikatını aşan şüpheli cipiyle kaçmaya başladı. Kısa bir kovalamacının ardından cipte bulunan 3 kişi gözaltına alındı. Araçta yapılan aramada bir adet ruhsatsız silah, çok sayıda mermi, kelepçe ve sustalı bıçak bulundu.

        KAMERA GÖRÜNTÜLEDİ

        Oto hırsızlık büro amirliğine getirilen cipte bulunan Hacı D.(43), Uğur A.(35) ve Murat G.(40) olayla ilgili sorguya alındı. Şüphelilerden Murat G.'nin dolandırıcılık suçundan 13 kez polise geliş kaydı olduğu ortaya çıktı. Olayla ilgili sürdürülen soruşturma da şüpheli Hacı D. İle mağdur Mehmet B.’nin Noter deki satış anı kamera kayıtlarına ulaşıldı. İncelenen görüntülerde mağdur ve şüpheli işlem yaparken görülüyor. İşlemin ardından şüpheli Hacı D. Mağdur ile birlikte dışarı çıkıyor. Bu görüntülerde dosyaya girdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ